DeLonghi ECO 310

DeLonghi ECO 310 zobrazit galerii
hodnocení produktu (3)
     

Cena:

3 751

Vývoj ceny

Hlídat cenu

“DISCO CREMA“ – speciální disk u kávového sítka, který zajistí perfektní hustou a bohatou pěnu na espressu * tlak čerpadla 15 baru * integrovaný nahřívač šálku, právě v teplém šálku se udrží hustá... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

dvořáková
28.06.2012 - 16:22:10
  • Pouze s tím,že lze espreso připravit i s mleté kávy.
 
  • Velmi nesrozumitelný a složitý návod. Nutnost v případě výroby capucina mléko pěnit v další nádobě. Vyčištění trysky na napění mléka složité - zbytky jsou všude na lince. Jde celkem o vyhozené peníze.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

PS
28.06.2012 - 16:22:10
  • - výborná káva, se skvělou pěnou (chce to zkoušet a zkoušet, až si najdete tu svou)
  • - krásně našlehá mléko, takže cappuccino nebo latte už není žádný problém
  • - kávovar je stabilní, je znát, že na materiálu nešetřili
 
  • - na nic jsem nepřišla
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

Mikina
28.06.2012 - 16:22:10
  • výborná káva ( při koupi kvalitní kávy)
  • hustá pěna
 
  • hluk sice je, ale minimální
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

Monika
28.06.2012 - 16:22:10
  • vše je dobré
 
  • vše je v pořádku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

miri
28.06.2012 - 16:22:10
  • hezký design, káva dobrá
 
  • příprava na šlehané mléko není moc dobrá, ale piji jen čisté presso, takže až takový problém to není
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

barbucha
28.06.2012 - 16:22:10
  • s kvalitní kávou kvalitní výsledek!
 
  • větší hluk
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

petrmk
28.06.2012 - 16:22:09
  • Až po 1.měsíci začal kávovar dělat hustou pěnu a káva přestala být hořká a stejně lahodná jako z Delongi 190 u kterého odešlo čerpadlo po 6. letech. Používám k přípravě jen zelené a modré Tchibo nebo Segafredo- jiné nejsou lahodné. Když dopiju, na dně zůstane hustá pěna. Bezvadná je horní plocha na nahřátí hrnečků
 
  • 1)Vibruje nádobka na vodu a musí se přidržovat rukou ,jinak je to kravál.2) Ovládání tlačítky je stupidní, Deongi 190 měl bezvadný otočný vypínač a nemuseli se mačkat 2 tlačítka.3) nevhodné ocelové plato umístěné proti 190. moc vysoko a je problém s dvěmi vyššímy hrnečky i když mají jen 75ml , jezdí po něm a hůř se do nich trefuji4)Páka má asi malý úkos a když se nasazuje , jde to hůř než u 190. 5)Italskou kávu Lavaza to vůbec neprotlačí , stejne jako u 190..
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

TAKR
28.06.2012 - 16:22:09
  • -
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

xxx
28.06.2012 - 16:22:09
  • Jednoduché ovládání ocení i méně zdatní.
 
  • Při použití rezonuje, tak není možné nahřívat zároveň hrnečky, navíc se musejí držet při dělání kávy.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

Kikanika
28.06.2012 - 16:22:08
  • Super káva s bohatou pěnou i z běžné mleté kávy.
 
  • Nevejde se vyšší sklenička na laté.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

Martin
28.06.2012 - 16:22:08
  • Pořídil jsem ho jako dárek rodičům k vánocům a vybral jsem DOBŘE! Nemohou si ho vynachválit, a to i přesto, že předchozí stroj měli plně automatizovaný KRUPS za cca 16000,- Kč. Pěnu nikdy neudělal jako DELONGHI ECO 310BK.
  • Má atraktivní vzhled - je dominantou kuchyně.
  • Jednoduše se ovládá.
  • Káva je skvělá s bohatou pěnou.
  • Nejlepší výsledek pro mou chuť udělal s kávou ILLY.
  • Tryska na napěnění mléka pracuje skvěle a hlavně se jednoduše demontuje a čistí.
 
  • Hrnečky se musí při přípravě kávy přidržovat, aby neutekly mimo trysky.
  • Při přípravě dvou káv nevytéká z každé trysky stejné množství kávy.
  • Tyto neduhy jsem však zažil u většiny presovačů různých značek.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

Klema
28.06.2012 - 16:22:08
  • -vzhledově povedené,jednoduché ovládání, jednoduchá údržba
 
  • co bych tak vypichol - nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

DELONGHI ECO 310BK - hodnocení zákazníků

rele
28.06.2012 - 16:22:05
  • Příprava je celkem jednoduchá - zatím máme přístroj asi měsíc, kávu mám vyzkoušenou Illy, která je dle recenzí zákazníků jedna z nejlepších - dělá pěknou pěnu. Pěna se nám povede někdy lepší, někdy slabší (když dám méně kávy do sítka a tím pádem se nepovede dostatečně upěchovat).
  • Velice pěkně ale pění mléko tryskou, tryska se dobře čistí. Pěna od mléka zůstane v hrnečku i po vypití kávy. Používáme spíš plnotučné mléko, ale udělá se i z polotučného.
  • Zkoušeli jsme i dvě kávy najednou a jsou vždy téměř totožné - někdo v recenzích psal, že není spokojen. U nás se ale obavy nepotvrdily, naopak, je to fajn, že to jde a káva je dobrá v obou hrnečcích.
  • Hrníčky používáme menší - na preso s mlékem či kapučíno s napěněným mlékem. Pokud chci laté, udělám si preso, do vysoké sklenky napěním mléko a preso poté přeliji pomalu do sklenky - aby byly hezky 3 vrstvy.
  • Velká nádoba na vodu.
  • Přístroj se dobře čistí.
  • Neměnila bych!
 
  • Přístroj lehce vibruje (vibrace se sníží, když je hodně plná nádoba na vodu) - hrníček raději přidržuji, aby zůstal stále pod tryskou.
  • Odkapávací mřížka vibrovala, dalo se ale upravit lehkým zatlačením na tvar - nyní krásně zapadne a neklepe se.
  • Zatím nemáme vychytáno - v sítku zůstává i delší dobu po dokončení přípravy kávy voda, takže se káva nedá vyklepnout do koše, ale musím vylévat i se zbytkem vody do dřezu. Občas se stalo, že zůstala v sítku opravdu jen upěchovaná téměř suchá káva, nevím, čím to, že jen někdy.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

DELONGHI ECO310R - hodnocení zákazníků

Alena
03.01.2012 - 16:37:00
  • Jednoduchý,snadno ovladatelný. Ideální na domácí použití..
 
  • Tryska pro napěnění mléka ho spíš než "napěňuje" jen ohřívá.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

DELONGHI ECO310R - hodnocení zákazníků

m.prog
02.01.2012 - 05:48:00
  • snadná obsluha a skvělý design.
  • Dobře se čistí.
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (3)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;